Scroll to top

Karriär

Digital marknadsförare/Innesäljare till ett av Sveriges hetaste teknikbolag

Om bolaget

Airwatergreen är ett svenskt innovationsföretag inom luftbehandling och en frisk fläkt på en marknad under omvandling. Bolaget är ungt, nytänkande och ambitiöst. Vår teknologi är en game changer i vår bransch som också öppnar upp för nya segment.

Vårt uppdrag är att kostnadseffektivt bevara fastigheter och infrastruktur genom att minimera behovet av uppvärmning, tillsyn och underhåll med hjälp av produkter som baseras på vår patenterade teknik för energieffektiv kondensering av fukt i alla temperaturer. Vår vision är att bli marknadsledande inom 3 år.

Om rollen

Som Digital marknadsförare/innesäljare kommer du att jobba med marknadsföring och försäljning till nya och befintliga kunder via sociala media kanaler och telefon. Formulera budskap, ta fram underlag, planera och genomföra kampanjer samt följa upp resultat. Du förväntas genomföra kampanjer via telefon och ringa potentiella och befintliga kunder. Du rapporterar till vår VD (även säljansvarig) och kommer att vara involverad i hela försäljningsavdelningens arbete.

Vi jobbar idag med Salesforce CRM, webbsidan på WordPress, utskick via MailChimp men använder även verktyg som InDesign och Adwords. Våra främsta sociala kanaler idag är LinkedIn och Facebook.

Efter nödvändig introduktion på huvudkontoret i Uppsala tror vi att du är självgående, kan uppvisa ett stort driv och hämta motivation från att vi tillsammans kan förändra vardagen för våra kunder genom våra produkter och vårt bemötande. Du kommer att vara baserad på vårt kontor i Uppsala men kommer ibland att följa med våra utesäljare för att besöka kunder.

Vi befinner oss mitt i en expansionsfas som innebär att du dels kommer att få vara med och påverka mycket, men också att du förväntas ta en central plats i organisationen.

Din kompetens och profil

Vi tror att vår nya kollega har en bakgrund inom marknadsföring och försäljning och både har erfarenhet från att ha jobbat med sociala kanaler samt en kreativitet i att hitta nya sätt att kommunicera med marknaden. Du har tidigare jobbat på byrå eller marknadsavdelning. Gärna med erfarenhet av direktkontakt med kunder.

Dina framtida kollegor är alla väldigt målmedvetna och ambitiösa så att du är energisk och motiverad ser vi som självklart.

Vi sätter stort fokus på hur du är som person och vad du vill uppnå tillsammans med oss. Du bör ha en förmåga att övertyga och en vana av att kunna förklara komplexa saker på ett lättförståeligt sätt. En akademisk examen inom teknik och/eller ekonomi är en stark fördel men inget krav.

Några ytterligare krav:

  • Positiv, självgående och utåtriktad
  • en vana av att arbeta med olika kreativa verktyg som de ovan nämnda men även i MS Office och med CRM-system
  • flytande/professionell svenska och engelska i både tal och skrift

Vi ser gärna att du är bosatt i eller nära Uppsala.

Ansökan

Jobbet blir ditt så fort som möjligt och intervjuer sker löpande på vårt Uppsalakontor. Du söker tjänsten via denna annons och glöm inte att bifoga CV samt en personlig presentation om vem du är och varför du är lämpad för rollen.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Bo Tiderman via e-mail bo.tiderman@airwatergreen.com.

Hoppas vi ses!