Torr och luktfri pumpstation
oavsett utetemperatur

Lukthantering i kombination med effektiv avfuktning underlättar hantering av dålig lukt.
Luktfritt klimat är speciellt framtagen för att skapa en effektiv pumpstation och en säker arbetsplats.

Paketlösning:
Luktfritt klimat

För en fast månadskostnad får ni en torr och luktfri pumpstation. Är ni inte nöjda lämnar ni tillbaka den utan bindningar. Enklare kan det inte bli.

Airwatergreen säkerställer att klimatet i stationen hålls på rätt nivå och förhindrar att korrosion och kondensbildning uppstår. Ingen uppvärmning behövs utöver frostvakten. Resultatet är en station som mår bättre och ett ledningsnät som kostar mindre.

Vi installerar en FLEX och en BLACKBOX på väggen. De ser till att stationen hålls torr och att förekomsten av korrosiva och illaluktande molekyler hålls tillbaka. Ni behöver varken äga något eller oroa er för underhållet.

Kombinera avfuktning och lukthantering

Lukthantering med kolfilter fungerar bättre när luften är torr. Annars sätter fukten igen de porer som är avsedda att ta upp de korrosiva molekylerna i luften.

Luktfritt klimat är en lösning där FLEX arbetar tillsammans med BLACKBOX. Lösningen är speciellt anpassad för att effektivt skapa en torr och luktfri pumpstation.

Ingen korrosion, ingen kondens, inget mögel. En säker arbetsplats där personalen inte riskerar att bli illamående. Enkelt att installera.

Köp här!

Att handla hos oss är enkelt.

Ring oss på telefon 018-800 44 00 så återkommer vi med en offert omedelbart.

Om du inte vill ringa så kan du skicka en offertförfrågan via detta formulär. Vi återkommer till dig så snart vi kan.