fbpx Scroll to top

Vattendistribution och utrymmen under mark


Energieffektiv luftavfuktning i alla klimat

Relevanta produkter

FLEX och/eller REX

Enkel installation, energieffektivitet och bra luftkvalitet är viktigt. 

ENERGIEFFEKTIV AVFUKTNING

Effektiv avfuktning – även vid minusgrader.

  • Ingen kondensering + ingen korrosion + ingen mögeltillväxt.
  • Lätt att installera utan komplicerad rördragning.

AVFUKTNING UNDER MARK – Vattendistribution & Bergrum
Håll anläggningen torr med avfuktning som fungerar i låga temperaturer. Underjordiska konstruktioner, bergrum, kamrar, rörgallerier, öppna vattenbäddar, pumpstationer eller andra byggnader som utsätts för fukt. Bättre energieffektivitet och en sänkning av underhållskostnaderna.

Beroende på förutsättningarna så kan den intelligenta avfuktaren konfigureras att styras mot optimal daggpunkt, mögelindex eller önskad relativ fuktnivå (Rh).

Ingen kondens, ingen korrosion, ingen mögeltillväxt. Lätt att installera.

SMARTARE AVFUKTNING
Smarta avfuktare med varmkondenseringstekniken som sparar både utrymme och energi. Lätt att installera, flytta runt, lägga till eller att ta bort. Alla nödvändiga tillbehör finns tillgängliga.

Enheten kan programmeras för att fungera självständigt eller integreras med alla styr- och styrsystem via Wifi eller Modbus-anslutning.

 

PRODUKTVAL
Beroende på byggnadens storlek – mängden luft samt fuktlast – så kan en eller flera FLEX avfuktare användas. Eller en REX för större byggnader. I en vanlig pumpstation är det vanligtvis tillräckligt med en FLEX-enhet.

Vi kan ge råd om valet och installationens utformning för bästa resultat samt göra en fuktighetsutredning före installationen.