Om Airwatergreen AB

Vad du behöver att veta om bolaget. Företagets vision är att bli världsledande inom energieffektiv luftbehandling!

Idéen

Företaget grundades 2009 i Sverige av två unga ingenjörer som hade uppfunnit en ny metod för att skapa vatten från den fukt som finns naturligt i luften med hjälp av en energieffektiv metod. 

Den ursprungliga tanken var att utveckla produkter för att producera dricksvatten för människor i länder med brist på vatten. Den idén är nu realiserad i företaget Drupps – www.drupps.com

Airwatergreen har fokuserat på produkter för att skapa rätt inomhusklimat!

Affären

Vi utvecklar, tillverkar och säljer produkter för luftavfuktning och luftbehandling i alla klimat från +50°C ner till -20°C.

Våra produkter skapar önskat inomhusklimat på ett energieffektivt sätt i syfte att skydda byggnader-, produkters och utrustnings kvalitet och hållbarhet.

Och för att skapa en hälsosam arbetsmiljö inomhus!

Innovation

Våra produkter är baserade på vår egen patenterade teknologi som ger våra produkter ett antal unika fördelar. Företaget har en rad internationella patent och investerar kontinuerligt i teknikutveckling.

Airwatergreen valdes ut som ett av Sveriges 33 mest framträdande teknikföretag 2016 av de ledande svenska tidningar ”NyTeknik och Affärsvärlden”.

Framtiden

En idé om hur man kan producera dricksvatten ur luft ledde till energieffektiv teknik för luftavfuktning! Bra för elräkningen och bra för miljön!

Vi utvecklar kontinuerligt nya produkter för kontroll av klimatet i byggnader för en marknad som söker effektivare lösningar. Ny funktionalitet och enkel installation!

Vill du att jobba hos oss?